pátek 8. října 2010

Benefiční aukce panenek ve čtvrtek 14. října v Národním muzeu

(přišlo mailem)

Benefiční aukce panenek ve čtvrtek 14. října v Národním muzeuunicef
Srdečně Vás zveme na benefiční aukci panenek předních českých módních návrhářů a známých osobností pro UNICEF, která se koná ve čtvrtek 14. října od 19.00 hod. v Panteonu Národního muzea v Praze na Václavském náměstí.

V případě Vašeho vážného zájmu o účast na aukci nás kontaktujte na unicef@unicef.cz nebo na tel.: 257 199 828, a my se s Vámi domluvíme na zaslání pozvánky, která platí jako vstupenka pro 2 osoby.

Pro aukci je připraveno 20 nádherných panenek, které vytvořili Jana a Jiří Adamcovi, Lucie Bílá, Petra Černocká, Jan Činčera, Eva Eisler, Odette Fedorová, Aňa Geislerová, Jan Hřebejk, Heidi Janků, Jiřina Jirásková, Petr Kalouda, Uršula Kluková, Tatiana Kováříková, Rony Plesl, Liběna Rochová, Robert Vano,  Veronika a Michal Vieweghovi, Karel Voříšek a Markéta Houštecká, Valérie Zawadská.

Vyvolávací cena každé panenky bude jako každým rokem stanovena na 3000 Kč, což je suma postačující ke komplexnímu proočkování pěti dětí.

Více informací o benefiční aukci, včetně fotografií panenek připravených pro letošní aukci naleznete na www.unicef.cz  

Charitativní dražba publikace „Cartier – síla stylu“ na portálu Aukro.cz 
Příznivce UNICEF, šperků a aukcí zveme k internetové dražbě nádherné publikace „Cartier – síla stylu “, v níž jsou v historickém průřezu představena významná díla světoznámého klenotnického domu Cartier, která ještě můžete do 17. 10. t.r. shlédnout na výstavě v Jízdárně Pražského hradu. Internetové aukce se můžete zúčastnit na portálu www.aukro.cz do neděle 17. října do 17.00 hod. (zadáním do vyhledávače: charita, nebo od pondělí 11. 10. odpoledne přímo z Home Page portálu Aukro.cz).

Draženou publikaci podepsaly známé osobnosti podporující práci UNICEF ve prospěch dětí – Jiřina Jirásková, Adéla Gondíková (i s dcerou Nelou), Michal Viewegh, Serge Grimaux, Rony Plesl a další.

Výtěžek z aukce je určen na podporu vzdělávacích programů UNICEF formou Školy v krabici – soupravy vzdělávacích pomůcek pro 80 žáků a 2 učitele v krizových situacích katastrof (cena 1 školy v krabici je 4855 Kč).

Více informací o dražbě a výstavě naleznete na www.unicef.cz  a na www.aukro.cz 

Pozvánka k návštěvě výstavy fotografií UNICEF TOUR a k besedě pro příznivce UNICEF v Brně. Po celý říjen 2010 máte v Brně příležitost navštívit výstavu fotografií předních světových fotografů, dokumentujících pomoc UNICEF dětem přímo v zemích, kde pomáhá.

Výstavu, rozdělenou do 2 částí, můžete navštívit na těchto místech:
• v obchodním centru Generali Velký Špalíček, Dominikánská 5: programy NEZÁVADNÁ VODA, VZDĚLÁVÁNÍ a KRIZOVÉ SITUACE
• v Zemanově kavárně, Jezuitská 6, park Kolbiště: programy OČKOVÁNÍ, VÝŽIVA, HIV/AIDS a VÁLEČNÉ KONFLIKTY

Ve středu 20. října 2010 od 16.30 hodin Vás zveme do Divadla Husa na provázku na osobní setkání s ředitelkou UNICEF Pavlou Gomba a s patronkou brněnské výstavy – herečkou seriálu Ordinace v růžové zahradě Bárou Munzarovou.
Součástí besedy je vystoupení skupiny ALL X.
Besedou bude provázet moderátor Pavel Svoboda, kterého znáte ze Snídaně s Novou.

Součástí UNICEF TOUR je soutěž o zajímavé ceny, kterou najdete na stránkách www.tiscali.cz

Děkujeme partnerům UNICEF TOUR 2010/2011, bez jejichž podpory bychom nemohli výstavu uspořádat:
Generální partner: TV NOVA
Hlavní partner: Tiscali.cz
Partneři: Nadace Nova, Amway Česká republika, s.r.o., Česká pošta, a.s., Tchibo Česká republika, s.r.o., EduSpa College,
Filmové a televizní studio HK, Perník Janoš, Pampers
Mediální partneři: Deník, Máma a já, Grand Princ
Záštita a partneři: Plzeň, Pardubice
Záštita: Moravskoslezský kraj, Jihomoravský kraj, Jihočeský kraj, Ústecký kraj

Více informací o UNICEF TOUR naleznete na www.unicef.cz

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me